avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate muscalul4

Activitate muscalul4

Multumesc ca avem posibilitatea, prin intermediul dvs., de a schimba opinii, de a cere sfaturi si pareri...
Ma confrunt, acasa in parcare de bloc, cu lipsa spatiului de parcare desi am locul platit la Administratia Locala/ Primarie - Directia Impozite si Taxe. Locul este marcat, delimitat, dar prin exces de "zel" al unor functionari ai Primariei, acestia au inghesuit spatiile pentru inca UNUL, a.i. sunt dificile iesirea si intrarea, la mustata, din parcare. Nu am o masina mare (Ford Fiesta), ba chiar este printre cele mai mici ca gabarit din parcare.
Intrebari:
1. Exista (unde?) o latime + lungime clar stabilite pentru marcajul parcarilor de resedinta sau acestea sunt la bunul plac al administratiei locale?
2. Cum pot/ pe cine sesiza de acest aspect și de a cere solutionare? In ce bază?
Am primit o amenda, acasa, de la Politia Veliko-Tarnova, Bulgaria, pentru viteza de 93 km/h in loc de max 50 km/h.
Nu doresc sa o platesc, nu am de ce (viteza era adaptata atat conditiilor de trafic cat si de vreme). 1. Pe absurzi (care, ei insisi, nu-si adapteaza regulile la conditiile reale) nu cred ca trebuie sa-i toleram ad-literam.
2. legea se apica si in spiritul ei, nu numai in literea ei, nu?