avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulatie Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulatie Bulgaria

Am primit o amenda, acasa, de la Politia Veliko-Tarnova, Bulgaria, pentru viteza de 93 km/h in loc de max 50 km/h.
Nu doresc sa o platesc, nu am de ce (viteza era adaptata atat conditiilor de trafic cat si de vreme). 1. Pe absurzi (care, ei insisi, nu-si adapteaza regulile la conditiile reale) nu cred ca trebuie sa-i toleram ad-literam.
2. legea se apica si in spiritul ei, nu numai in literea ei, nu?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:09, 29 Decembrie 2014
Ia cititi articolul de la adresa de mai jos B-)
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toleranta contraventie depasire viteza IONUT CRACIUN IONUT CRACIUN Buna ziua, Recent am fost inregistrat de aparatul radar in localitate circuland cu viteza de 102 km/h. Astfel, mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Radarele politiei Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Un cetatean a fost surprins de radar circuland cu viteza pe un segment de drum unde limita este de 50 Km/h si i s-a comunicat ca ar fi avut 102 km/h. I ... (vezi toată discuția)
Am fost prins de noul aparat radar cu o viteza de 103 km/h, pe bord 95 km/h qu1t qu1t Vreau sa contest aparatul cu legile din MO si as vrea un raspuns daca as putea castiga procesul : 5. La punctul 3 subpunctul 3.1, paragraful 3.1.1 se ... (vezi toată discuția)