avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate CRISTINA59

Activitate CRISTINA59

Daca am încetat contractul de munca al unicului angajat cu data de 31.03.2024 și am depus Declarația 700 pe data de 09.04.2024 pentru a fi scos din evidenta cu obligațiile ce decurgeau din Dec 112 ,de ce nu mi s-a modificat vectorul fiscal pe motiv că nu am depus 700 in termen..Așa este ?
Discuție Mostenire
As vrea sa expun urmatoarea situatie pentru a primi raspunsul care sa ma ajute sa o rezolv :
Suntem trei frati,doua fete si un baiat. Fratele este o persoana cu probleme , violenta in comportament si cu antecedente penale si locuieste in casa parintilor. In urma violentelor la care erau supusi parintii mei au fugit efectiv de acasa nereusind sa-si ia cu ei decit hainele. Dupa 9 luni tata a decedat iar mama a ramas sa locuiasca in casa parintilor ei ( decedati) .Ramas singur in toata averea familiei si fara resurse de trai fratele a vindut din gospodarie bunuri si a dat unor persoane straine terenurile agricole in folosinta. Am initiat demersurile pentru succesiune la notariat de doua ori impreuna cu mama si sora mea dar nu a venit.
Dupa moartea tatei, mama a mostenit ( in urma decesului bunicului meu, tatal ei) niste terenuri.
Intrebarile sunt doua : ce putem face pentru a intra in posesia a ceea ce ni se cuvine in urma decesului tatei daca fratele nu vine la notariat ? Daca mama ne poate face un testament mie si surorii mele pe partea ei si daca poate sa ne faca acte pentru ce a mostenit de la tatal ei . multumesc