Buna ziua! In cat timp V-au rambursat banii? Ma aflu in aceeași situație neplăcuta, cu un concediu de 12 zile la un pas de a fi distrus complet de anularea zborului. In afara de faptul ca va trebui sa iau bilete mai scumpe la o alta companie pentru ca m-au anunțat cu putin timp înainte de data plecării, mai trebuie sa asteot si virarea banilor in cont de către wizz. Mulțumesc!
Va multumesc pentru raspuns, insa pe mine ma interesa daca pot primi suplimentul de insertie in cazul in care ma intorc la serviciu imediat dupa incheierea celor 126 de zile de concediu de maternitate, nu de crestere copil.
Intre timp, am contactat Agentia Nationala pentru Prestatii Sociale si dumnealor mi-au dat un raspuns pozitiv. Bunaoara, chiar daca nu depun dosarul pentru indemnizatia de crestere, ci prefer sa muncesc, tot voi primi vreme de 2 ani suplimentul de insertie de 500 de lei.
Toate bune!
As dori sa stiu daca, in cazul in care ma intorc in campul muncii la expirarea celor 126 de zile de concediu de maternitate, fara sa mai beneficiez de indemnizatia de crestere, voi primi cei 500 de lei drept supliment de sprijin si pe ce perioada.
Multumesc!
Sunt angajata cu carte de munca, dar am in desfasurare, pe o perioada nelimitata si un contract de dreptrui de autor. Trebuie sa nasc, asa ca va trebui sa initiezi si procedura ”concediu de maternitate”. Imi imaginez ca In situatia mea, beneficiez de acest drept in baza contractul de munca pe care il am.
Intrebarea este: pe perioada acestui concediu de maternitate de 126 de zile, este legal sa am venituri suplimentare, in baza contractului de drepturi de autor? Stiu ca ele devin ilegale in momentul care incepe plata indemnizatiei de crestere.
Multumesc!