Buna seara! As dorii sa imi spuneti daca imi trebuie licenta de transport la un camion de 7,5 tone inmatriculat pe mine personal(fara firma) si cu care transport cerealele produse de mine pe suprafata de teren pe care o detin? mentionez ca nu efectuez alte transporturi decat in interes personal. va multumesca anticipat!
va multumesc! dar problema este ca si acolo in ungaria masina a fost tot la o firma si nu pot sa circul cu numerele acelea iar o alta problema este ca masina este o autoutilitara de 7,5 t pe care vreu so transform in autilitara apicola si pt asta trebuie neaparat sa merg in r.a.r
buna ziua, am cumpart de curand o masina de la o persoan fizica care la randul ei a cumparat-o de la o firma, care aadus-o in tara din ungaria, precizez ca masina nu a fost inmatriculata in romania pana acum iar la inmatriculare mi se solicita certificat fiscal de la firma respectiva care a dtinut-o aproximativ 5 luni dar problema este ca firma nu a declarat niciodata masina la fisc si nua are cum sa imi dea certificat fiscal, ba mai mult e posibil k firma sa aiba si ceva datorii la stat, ce pot face in cazul acesta pt a inmatricula masina?