avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot inmatricula o masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot inmatricula o masina

buna ziua, am cumpart de curand o masina de la o persoan fizica care la randul ei a cumparat-o de la o firma, care aadus-o in tara din ungaria, precizez ca masina nu a fost inmatriculata in romania pana acum iar la inmatriculare mi se solicita certificat fiscal de la firma respectiva care a dtinut-o aproximativ 5 luni dar problema este ca firma nu a declarat niciodata masina la fisc si nua are cum sa imi dea certificat fiscal, ba mai mult e posibil k firma sa aiba si ceva datorii la stat, ce pot face in cazul acesta pt a inmatricula masina?
Ultima modificare: Joi, 8 Ianuarie 2015
gheorghiesi23, utilizator
Cel mai recent răspuns: gheorghiesi23 , utilizator 18:42, 12 Ianuarie 2015
Daca e corecta afirmatia ca autvehiculul nu a fost inmatriculat in Romania, ,,sariti" peste firma care a importat autovehiculul si discutati cu vanzatorul din Ungaria. La finalul discutiilor cu ungurul ati putea rezolva sa circulati cu autovehiculul fara a-l inmatricula in Romania, il lasati cu numere de Ungaria. In vestul tarii e o practica obisnuita de cand s-a introdus taxa pe tranzactie, asa-zisa ,,taxa de poluare/mediu/etc".
in Ungaria rca-ul este decent, as zice ca e chiar mai mic decat in Romania.
va multumesc! dar problema este ca si acolo in ungaria masina a fost tot la o firma si nu pot sa circul cu numerele acelea iar o alta problema este ca masina este o autoutilitara de 7,5 t pe care vreu so transform in autilitara apicola si pt asta trebuie neaparat sa merg in r.a.r
mentionez de asemenea k am scos un rand de numere rosii din ro, ce as mai putea face in cazul asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare masina la serviciul inmatriculari catalins2 catalins2 Buna Seara , am o mica problema ..am cumparat o masina din bucuresti , am reusit sa-i fac r.a.r in bucuresti dupa care am ajuns acasa in iasi , am achitat ... (vezi toată discuția)
Refuz inmatriculare masina sua - merita sau nu sa merg in instanta? Zbona Zbona Buna, V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema: Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)
Legal, pot solicita emiterea unor numere rosii noi? marixmx marixmx am cumparat o masina de la o pers. din oradea ,masina fiind adusa din belgia pe o firma din romania,firma a vandut-o unei pers fizice,iar pers respectiva ... (vezi toată discuția)