avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... legal, pot solicita emiterea unor numere rosii noi?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

legal, pot solicita emiterea unor numere rosii noi?

am cumparat o masina de la o pers. din oradea ,masina fiind adusa din belgia pe o firma din romania,firma a vandut-o unei pers fizice,iar pers respectiva altei persoane.ultimul proprietar i-a facut r.a.r., s-a emis cartea masinii,certificat de autenticitate valabil 60 zile,nr provizorii 30 zile, eu am cumparat masina am platit taxa de prima inmatriculare.
La politie nu am avut certificatul fiscal si nu am putut sa o inmatriculez,mi au spus ca am nevoie de certificatul fiscal al fiecarui proprietar.
Am solicitat nr rosii, politia mi a zis ca nu e obligatoriu sa ma duc cu masina asta X-(la oradea(eu fiind din bucuresti) sa mi iau fiscalul de la fostul proprietar, mi am platit taxele pt numere rosii,celelalte nr erau valabile inca o zi,dar am inteles ca se puteau preda .certificatul de autenticitate de la rar mai este valabil 30 zile. de ce nu vor sa mi dea numere rosii???
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 09:32, 30 Septembrie 2010
Pentru o masina neinmatriculata se pot scoate 3 randuri de numere provizorii,asa ca daca mai aveti dreptul la numere trebuie sa va dea,doar ca in unele judete nu se pot scoate numerele fara certificatul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina - procedura, taxe gabi.b gabi.b Vreau sa achizitionez o masina adusa din Italia, cu numere rosii de BH. Avand in vedere ca eu sunt din Prahova, deci distanta este de 600 km, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Cumparare / inmatriculare masina gbuta gbuta salut, vreau sa cumpar o masina adusa din Germania. Are al doilea set de numere rosii in Romania. Ma intereseaza cum se procedeaza, unde trebuie mers, ce ... (vezi toată discuția)