avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare / Inmatriculare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare / Inmatriculare masina

salut,

vreau sa cumpar o masina adusa din Germania. Are al doilea set de numere rosii in Romania.
Ma intereseaza cum se procedeaza, unde trebuie mers, ce acte trebuie sa imi dea vanzatorul, unde trebuie sa merg eu dupa aia.
De asemenea, sunt curios sa aflu daca pot circula in Romania cu masina cu numerele provizorii? Imi trebuie rovigneta ? ITP? RCA? CASCO?

Merci mult..

Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 13:59, 25 Februarie 2013
Adresati-va unei firme de inmatriculari. intrucat (se pare) ca nu cunoasteti mai nimic din domeniu asta cred ca e cea mai buna si sigura solutie pt dvs

La cumpararea masinii trebuie sa primiti Brieful mare si mic (talon si carte) contractul de vanzare cumparare din germania si contract de vanzare cumparare intre cine vinde si dv. si cel mai important vanzatorul trebuie sa dea certificat fiscal,fara el nu puteti inmatricula masina.Daca numerele sunt in valabilitate puteti circula linistit,pentru nr. provizorii nu se face rovignieta,asigurarea este pe 30 zile cat sunt valabile si nr.In total se pot scoate 3 randuri de nr. 3x 30 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr rosii itp expirat silviutza4u silviutza4u Buna ziua! Un prieten de-al meu si-a cumparat o masina de la un individ din Bucuresti care o aduse-se din Germania pe rampa fara numere,ITP sau Rca ... (vezi toată discuția)
Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Masina adusa din germania, numere rosii NeamtuA NeamtuA Buna ziua, Am cumparat zilele trecute o masina din Germania si as vrea sa iau numere rosii pe 3 luni. Am vazut ca printre documentele necesare inmatricularii ... (vezi toată discuția)