avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Activitate mirciu

Activitate mirciu

daca sora mea ar da o declaratie la notar ca eu am consruit casa cu banii mei in proportie de 30%,fara a dovedi cu facturi acest lucru,m-ar ajuta cu ceva la succesiune dupa decesul parintilor? casa acum este pe numele parintilor
multumesc pentru raspuns
daca mama ar accepta sa recunoasca in fata notarului ca eu am investit o suma de bani in acea casa m-ar ajuta la ceva dupa decesul ei?
BUNA ZIUA.Suntem 3 frati (un baiat si daua fete),dupa decesul tatalui am vandut o bucata de teren banii impartindu-se intre surori,am facut succesiunea dupa tata ,surorile au renuntat la succesiune in favoarea mea ,dar problema e urmatoarea,mama nu vorbeste cu mine si cu sotia mea ,eu locuiesc in aceeasi curte cu ea ,am renovat intreaga casa .La notar dupa succesiune mamei i-a revenit 5/8 iar mie 3/8, de 5 ani platim intretinerea casei ,daca ajungem in instanta cum ne-ar putea despagubi mama pentru ceea ce am facut (construit,renovat) la casa daca noi nu am pastrat facturile la ce am cumparat ,se ia in considerare proba cu martori ? Poate mama sa de-a cantract de vanzare-cumparare la altcineva fara ca eu sa stiu sau fara sa-mi inapoieze banii pe care i-am investit in casa in care locuieste ia?