avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate oldgepeto

Activitate oldgepeto

Răspuns la discuția Impunere de plata CAS
Ok, te mai deranjez cu o singura intrebare: Onorariul avocatului plus cheltuielile de judecata vor exceda valoarea asa zisei datorii?Merita demersul?
Mda, aveam o presimtire cum ca in tara asta nu se poate rezolva asa ceva.
O sa incerc sa depun o contestatie, dar intre timp, nici o discutie cu un avocat nu ar strica.
Cunosti un avocat bun care m-ar putea ajuta?Am domiciliul din buletin in prahova, insa stau de vreo 12 ani in bucuresti.
Merci frumos, anticipat!
Si sa inteleg ca acum o contestatie ar fi inutila?Precizez ca nu am ridicat nicio recomandata din partea lor...pur si simplu am fost sa platesc ceva la fisc si am fost anuntat verbal...
Mergand pe logica enuntului dvs, daca eram anuntat dupa 20 de ani si se ajungea la o suma uriasa sfarseam prin a-mi pierde...casa, spre exemplu?:))
Merci frumos de raspuns.
Acum 2 ani, cand s-au unit bazele de date ale CAS cu cele ale Fiscului, am primit instiintare din partea Fiscului cum ca am de plata din anul 2005 o suma de 600 Ron rezultata dintr-o datorie la CAS.La suma de 500 Ron s-au adaugat penalitati in valoare de 3600 Ron, rezultand o datorie frumusica de 4100 Ron.
M-am prezentat la CAS cu adeverinta de la serviciu in care se stipula ca s-au platit drepturile CAS pentru perioada aferenta, insa cei de acolo mi-au spus ca datoria este prea veche si ca, ghinion, nu se mai poate opera in baza de date.
Desi le-am demonstrat ca lucram pe carte de munca si ca CAS-ul este obligatia angajatorului si nu a angajatului in caz de neplata, desi nu era cazul...mi-au spus ca nu au cu ce sa ma ajute si ca sa ma prezint la Fisc, poate cei de acolo ma pot ajuta.
Am facut-o si pe asta si am fost indrumat inapoi catre CAS.
Prin urmare, dupa ce am fost anuntat, cu o intarziere de 7 ani, de o datorie abuziva ma vad si intr-o situatie fara iesire.
Iubesc Romania #-o#-o
Apreciez orice sfat.:(:(:(