avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Activitate gabriel122

Activitate gabriel122

Răspuns la discuția Contract prenuptial?
in cazul in care apartamentul este cumparat inainte cu putin timp de casatorie (avans 20% iar restul credit) si apoi este platit in timpul casatoriei, el este considerat bun comun sau propriu?
Răspuns la discuția Contract prenuptial?
Buna ziua, legat de aceasta problema a contractului prenuptial as avea si eu cateva intrebari, v-aș rămâne recunoscător dacă m-ați ajuta.

Vreau să mă căsătoresc cu o fată care are niște datorii pe numele ei făcute de altcineva dar sunt pe numele ei, in fine, ea figurează în baza de date de la bănci cu această datorie, în plus firma către care are datoria a reușit să pună sechestru pe bunurile ei si nu știu exact dar cred că o să pună și pe cele pe care o să le dobândească de acum încolo până când o să își decupereze datoria.

Eu am un apartament cumpărat pe numele meu prin credit, întrebarea mea pentru dumneavoastră este dacă în cazul unei căsătorii cu această fată firma la care este ea datoare poate să pună sechestru pe apartamentul meu? (din câte am înțeles bunurile proprii cumpărate înainte de căsătorie rămân ale celui în cauză) și o altă întrebare aș vrea să știu dacă pot face un contract prenupțial ca pe viitor datoriile ei să nu mă afecteze în niciun fel?

Vă mulțumesc anticipat!