avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate tum5200

Activitate tum5200

Nu am nimic pe numele meu ,si nici servici ...mai este de plata 1100 ron la un imprumut de 1000 ron ...si azi a venit sefa acestei foste angajate ,fosta prietena a mea de familie,si spune ca da stie ca nu am primit nici un ban ...ca de aceea a fost data afara ,dar ca e cuvantul meu contra ei,Am fost chemat acum o luna am dat o declaratie tot la provident.
Eu va intreb daca are rost sa continui ...sa merg la politie cu adevarul de partea mea si cu martorii ,ca nu am primit nici un ban
O fosta prietena de-a mea a facut contract in numele meu cu semnatura mea,la provident si ea a luat banii,ea este angajata provident,a fost data afara de sefa ei din aceasta cauza ,sefa ei a venit personal la poarta la mine stie situatia de fapt tot providentul stie ,am fost am dat declaratie la provident,am martorii cum ca nu am primit nici un ban ea a luat contractul...si acum vin cei de la provident la poarta cum ca ma trec la rauplatnici si imi recunosc in fata portii ca stiu ca nu am luat banii,stiu ca angajatul lor a furat banii,de aceea au si dat-o afara si imi spun sa ma duc la politie sa fac reclamatie?Ce parere aveti sa ma duc?Nu ar trebui ca Providentul ca pagubit sa faca asta?Ei imi spun ca ea nu a recunoscut in scris...