avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Furt la Provident, recuperare imprumut de catre firma
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Furt la Provident, recuperare imprumut de catre firma

O fosta prietena de-a mea a facut contract in numele meu cu semnatura mea,la provident si ea a luat banii,ea este angajata provident,a fost data afara de sefa ei din aceasta cauza ,sefa ei a venit personal la poarta la mine stie situatia de fapt tot providentul stie ,am fost am dat declaratie la provident,am martorii cum ca nu am primit nici un ban ea a luat contractul...si acum vin cei de la provident la poarta cum ca ma trec la rauplatnici si imi recunosc in fata portii ca stiu ca nu am luat banii,stiu ca angajatul lor a furat banii,de aceea au si dat-o afara si imi spun sa ma duc la politie sa fac reclamatie?Ce parere aveti sa ma duc?Nu ar trebui ca Providentul ca pagubit sa faca asta?Ei imi spun ca ea nu a recunoscut in scris...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:11, 10 Ianuarie 2015
Daca nu faceti plangere la politie o sa va execute silit Provident foarte probabil.
Daca va executa trebuie sa va judecati cu ei.
Este posibil sa aveti si nevoie de avocat daca va veti judeca cu Provident.
Faceti cum credeti dar vedeti ca va costa destul de mult avocatul daca va veti judeca cu Provident...
Nu am nimic pe numele meu ,si nici servici ...mai este de plata 1100 ron la un imprumut de 1000 ron ...si azi a venit sefa acestei foste angajate ,fosta prietena a mea de familie,si spune ca da stie ca nu am primit nici un ban ...ca de aceea a fost data afara ,dar ca e cuvantul meu contra ei,Am fost chemat acum o luna am dat o declaratie tot la provident.
Eu va intreb daca are rost sa continui ...sa merg la politie cu adevarul de partea mea si cu martorii ,ca nu am primit nici un ban
Ultima modificare: Vineri, 9 Ianuarie 2015
tum5200, utilizator
Normal.
Megreti la politie.
Altfel veti fi executata si peste cativa ani.
daca veti avea o mostenire va vor executa silit...
Cand v-au spus ca nu sunteti de vina trebuia sa ii inregistrati, De fapt nici acum nu e prea tarziu. Cu telefonul mobil fara sa va vada inregistrati totul.
Nu trebuie sa ii inregistreze.
Politica este sa ii execute pe cei care au bani de dat.

Atata timp ct in acte apare cineva chiar daca ei zic ceva doar o expertiza poate lamuri situatia sub aspect juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals buzdgabi buzdgabi Am o prietena care lucra la Provident a avut o clienta corecta la un moment dat a venit cu un buletin gasit si cu o persoana care semana cu cel din buletin si ... (vezi toată discuția)
Faliment personal (?!) ContSters163409 ContSters163409 Bună ziua, Fratele meu are între 3-5 credite bancare + provident + prieteni(camatar bani luati fara acte). Sunt curious dacă se poate face ceva în ... (vezi toată discuția)
Executare silita provident Aur3l Aur3l Buna seara Am primit astazi de la executorul judecatoresc o citati prin care rezulta faptul ca din data de 08/12/2009 un contract cu provident respectiv 5 ... (vezi toată discuția)