Am primit astazi de la executorul judecatoresc o citati prin care rezulta faptul ca din data de 08/12/2009 un contract cu provident respectiv 5 ani de zile de la data acea si ca sant executat silit plus poprire la banca pe card daca in acesti 5 ani nu am primit nimica din partea celor de la provident si nici macar o scrisoare plus de asta nu sa mai prezentat nimeni de la cei de la providen ce pot face din cate stiu cei de la provident nu sant recunoscuti ca si banca !! sau ma insel eu
plus ca de asta executorul nu raspunde la nici unu numar de telefon dat pe acel plic trimis de el acasa
Astept un raspuns din partea dumneavoastra multumesc
Nu are importanta daca provident sunt recunoscuti ca banca sau nu, atata vreme cat sunt creditorii dvs. si ati luat bani de la ei. Ati luat bani de la ei sau nu? In caz ca ati luat bani de la ei, trebuie sa dati banii inapoi sau nu?
Imprumut provident
Rxxysh
Buna seara, as dori sa aflu daca Provident are dreptul de a bloca conturile. Intr-adevar, am intarziat cu plata deoarece copilul meu a fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)