avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut de nevoie personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut de nevoie personale

Buna ziua , in 2012 am facut un imprumut in banca de nevoi personale , am platit cam 6 luni-12 luni, cam asa , si dupa am plecat din tara , Am revenit in 2017 pentru ca imi expira buletinul ( la adresa veche nu mai statea nimeni , si eram luat in spatiu acolo ) , creditul era facut pe adresa veche . Cand am facut buletinul nou am schimbat si adresa si dupa putin timp am primit un plic de la Kruk cum ca trebuie sa platesc datoria , la putin timp am primit alt plic cum kruk mi-a vandut datoria la alta societate de genul doar ca tot ei se ocupa , si trebuie sa platesc . Acum 3 luni mi-am facut un card la alta banca , si astazi am primit notificare cum ca mi s-a pus poprire pe card de catre Biroul Executorului Judecatoresc ( data acestui dosar fiind 04.09.2018 , nu am fost instiintat ca am fost dat in judecata sau ceva de genul acesta , ce pot sa fac ? ca nu am inteles de ce mi s-a pus poprire pe card acum , dupa atatia ani, am cautat pe just.ro dar nu imi gasesc dosarul , si nu apar acolo . Multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 18:44, 10 Septembrie 2018
Buna seara,

Trebuie analizat contractul de credit, dosarul de executare de la dl. executor si formulata contestatia la executare in termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta de executare, in speta de fata, data primirii notificarii.

Creanta pare a fi prescrisa. Termenul de prescriptie este de 3 ani.

Dar, termenul de prescriptie curge de la data declararii scadentei anticipate a creditului, care trebuie verificata.

Kruk este un recuperator de creante, pentru a fi cesionat creditul, trebuie declarata scadenta anticipata a acestuia, ceea ce in speta pare ca s-a realizat.

Contactati un avocat si formulati contestatie la executare.

O seara buna,
Av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire prin executor de la kruk. edward_zone edward_zone Buna ziua, Am primit un plic de la executor care instituie poprire la ordinal Kruk la un card de credit de la Garanti din 2009 care nu a mai fost platit din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati cu o intrebare in anul ... Cristi48 Cristi48 Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati cu o intrebare In anul 2015 am incetat plata unei rate la Banca,din cauza lipsei financiare Astazi am primit un plic cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita micheline86 micheline86 Buna ziua, Am primit un dosar de la un BEJ in legatura cu poprirea pentru neplata unui credit preluat de Kruk. Inca sunt in termen pt depunerea ... (vezi toată discuția)