avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare silita

Buna ziua,

Am primit un dosar de la un BEJ in legatura cu poprirea pentru neplata unui credit preluat de Kruk. Inca sunt in termen pt depunerea contestatiei.
Ma intereseaza sa stiu ce se intampla daca se admite aceasta contestatie. Care sunt urmatorii pasi. Adica se merita sa platesc taxa de timbru pt contestatie? Sau sa ajung la o intelegere cu executorul.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: micheline86 , utilizator 22:32, 2 Noiembrie 2016
Buna ziua,

depinde daca puteti invoca ceva pertinent in contestatia la executare.
Intrebarea dvs. este atat de generala incat mai mult decat un raspuns la fel de general nu puteti primi.
Daca nu dati mai multe detalii, raspunsul nu poate fi mai concret si categoric, depinde de ce motive puteti invoca:motive privind anumite exceptii:prescriptie,perimare sau, pe fondul cauzei,sunt necesare mai multe detalii,ptr.un raspuns detaliat si concret contactati un avocat cu:contract credit,plati facute,dosar executare BEJ.
Buna seara,

Creditul a fost luat in 2010. Ultima plata catre banca a fost in 2012. La cateva luni dupa declararea anticipata a scadentei, in urma zecilor de telefoane primite de la kruk cu amenintari, am facut 2 sau 3 plati catre ei. Imprumutat este sotul, eu sunt co-imprumutat. Eu am ramas fara loc de munca si nu am mai putut plati. Cei de la kruk puneau presiuni pentru incheierea unui acord intre ei si noi, ca si debitori, lucru care nu s-a intamplat. De atunci si pana acum nu am mai primit nimic de la ei, pana pe 21 oct cand am primit plic de la BEJ, cu incheiere de incuviintare a executarii silite, somatie sa ne conformam sa achitam toata suma in termen de 1 zi, si adrese catre angajatori si bancile unde avem carduri active. Acum avem toate conturile blocate, inclusiv cardul de alocatie al copilului. Am vrea sa invocam in contestatie prescriptia si cesiunea de creanta facuta fara acordul debitorului. Avem vreo sansa sa se admita contestatia? Si daca da, ce anume se intampla in fapt dupa admiterea ei?
Multumesc
Cand ati efectuat ultima plata catre Kruk si cand a fost incuviintata executarea silita?
Ultima plata catre Kruk a fost in 2013, dar nu mai stiu exact luna. Voi cauta chitantele. Incuviintarea de executare silita e din august 2016, comunicare pe 21 octombrie, in plicul de la BEJ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita popalucian popalucian Buna seara , In data de 06.12.2005 am cumparat 3 produse de la ALTeX prin o banca anume (Fi.... Bank). Dupa 6 luni am incetat plata ratelor ( contracul ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita ionut979 ionut979 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Contract de credit incheiat in 2008 cu BRD pentru un credit nevoi personale in valoare de 15000 lei pe 10 ani, s-au platit ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie sau executare silita dator_ro dator_ro Sunt debitor la o banca din oct 2006 pentru suma de 4500 euro. Am platit doar primele rate, apoi am ramas fara munca. Ca multi alti romani am plecat in ... (vezi toată discuția)