avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate constantinpastragus_ec

Activitate constantinpastragus_ec

Discuție Inselatorie
Am intelegere cu mama ca daca castig in instanta procesul privind reconstituirea dreptului de proprietate, pentru suprafata de 10 ha, jumatate din suprafata, imi va reveni mie si jumatate ei si nepotilor dupa frate decedat. A fost de acord - am martori ( nu am facut acte scrise ) Am avut posesia din 1994 si pana in toamna anului 2015 cand m-am trezit ca a vandut partea mea nepotilor dela fratele decedat. Intrebare: Ce pot face pentru a recupera partea mea ?

Discuție Calomnie
Sunt persoana publica, membru fondator al unui partid, fost inspector de banca, patron al unei firme de constructii, am candidat si pot candida pentru anumite functii publice. Sunt acuzat de 2 ani, de rude apropriate ca sunt un raufacator, denigrindu-ma in forma continuata la multa lume din sat ( satul natal ), cu scop vadit, de a numai avea nici un viitor in societate si a justifica incalcarea unor intelegeri cu ei, privind mostenirea unor mari suprafete de pamant, provenite de la autorii nostrii. Nu am documente scrise dar am martori. Intrebare : Pot sa le intentez proces pentru calomnie sau pentru ce ? Multumesc !

Discuție indexare pensii
Care este HG/2013 prin care s-a aprobat indexarea pensiilor conform legii 263/2010 incepand cu 01.12.2012 ?