avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate chete

Activitate chete

Multumesc aveti dreptate ,daca aveam bani apelam la un avocat .
Nu suma ceruta de avocat ma deranjeaza ci faptul eu ar trebui platesc pentru altul care vrea sa profite de pe urma altora care sint corecti!
Asa este aveti dreptate!
Doar pt contestarea amenzii de 250lei avocatul a cerut 200lei!
Va multumesc pt raspuns am sa verific la impozite chiar daca in dosarul fiscal scrie ca data de incetare este 22-06-2014 , eu zic ca este ilegal sa platesc impozit pe un bun care nu mai
este al meu din moment ce, si politia rutiera refuza radierea din acelasi motiv chiar si cu decizie de la instanta de judecata,ei doar au luat la cunostinta de schimbarea proprietarului.
Am fost in audienta la politie cind am depus si actele de notificare a politiei ,in care am
anuntat de schimbarea proprietarului
Deci ce rost are sa platesc un avocat ( care costa 1000lei) cind eu am luat doar 1500lei si sa
obtin acelasi lucru ,cind şansele de recuperare a banilor sint aproape nule?
Pt.nechifor76:eu nu mai sint proprietarul masini din moment ce am un contract vinzare cumpare si am radiat masina de la impozit si am notificat politia rutiera de instrainarea
masini.
Obligatia era a cumparatorului sa inmatriculeze masina pe numele lui ,dar a refuzat sa vina
la firma de intermedieri auto sa continue procedura pe motiv ca nu are bani momentan ,fiind
in postura de a ridica eu cartea de identitate a masini si contractul de vinzare-cumparare de
la firma de intermedieri auto.
Va multumesc.
Multumesc pt adresa functionează dar decamdata nu exista informati despre dosar.
Multumesc,dar asta sta scria in comunicare respectiv www.curteadeapeltimisoara.ro
Multumesc de raspuns, dar trebuie sa specific inca o data ca autoturismul nu mai este pe
numele meu si este radiat de la primarie,deci nu mai sint proprietarul autoturismului
iar radierea sau preschimbarea talonului revine noului proprietar care nu mai este de gasit.
Comunicarea adresa sa facut in data de 17-12- 2014 si am gasito in cutia postala pe data
de 07-01-2015,de catre judecatoria Timisoara prin care sint anuntat ca in termen de 10 zile
de la data primiri?,trebuie sa depun documentele solicitata si inscrisurile doveditoare in trei exemplare conform art.150NCPC.
Pentru a vizualiza documentele am primit o parola dar nr.de dosar nu apare pe www.curteadeapeltimisoara.ro
Multumesc pt raspuns.
Problema e ca am contactat mai multi avocati care au cerut o suma egala cu 75%din valoarea
Autoturismului vindut, bani pe care a sanse nule de recuperare
Am aflat ulterior acest amanunt si nu am completat talonul.
Nu pot vizualia nimic pe site deoarece nr.de dosar nu este gasit
De la tribunal am primit o comunicare din partea CESTRIN in care se cere respingerea
contestatiei ca fiind nefondata si neintemeiata.
mentionez ca noul proprietar refuza sa inmatriculeze autoturismul si mai nou nu mai poate fi contactat.
Multumesc pt raspuns.