Buna ziua . Am o problema cu un atoturism vindut in data de22.06.2014
Am facut un act de vinzare-cumparare la o firma de intermedieri auto am
scos dosarul fiscal de la primarie si am radiat masina problema e ca din
acel moment noul proprietar refuza sa inmatriculeze autoturismul pe numele lui
a schimbat nr.de telefon si nu poate fi contactat ,la adresa din buletin locuiesc
pariniti lui care refuza sa spuna adresa cumparatorului
In27-10-2014 am primit lsi o amenda de rovinieta pentru care am depus
cotestatie tribunal in aceasi perioada am aflat(de avocat.net) ca se poate depune
o notificare catre politie privind schimbarea proprietarului care a fost acceptat
abia dupa ce am fost in audienta la comandatul politiei rutiere care mi-a exlicat
ca obligatia de inmatriculare revine noului proprietar(in termen de 30 de zile de la
data c.v.c).
In data de 07-01-2015 am primit raspuns de tribunal in calitate de petent la care
am primit urmatorul raspuns:proprietarii de vehicule inmatriculate sau
inregistrate sint obligate sa solicite radierea din circulatie in termen de 30 de zile
de la data trecerii vehiculului inregistrat in proprietatea altei persoane.
zile de la data trecerii vehiculului inregistrat in proprietatea altei persoane
Mentionez desi am primit o parola de acces nu pot accesa nici in prezent
dosarul pentru a vedea docmenele din dosar desi comunicarea adresa
a fost emisa in 17-12 -2014!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Dv trebuie sa cereti in instanta obligarea cumparatorului sa si inmatriculeze masina.Conform legislatiei actuale vanzatorul unui autoturism nu mai poate sa radieze masina dupa vanzare . Radierea se face automat atunci cand cumparatorul inmatriculeaza masina pe numele sau.Un avocat v ar scoate usor din incurcatura
La momentul tranzactionarii bunului mobil ati completat pe talon instrainta la data X,dlui Y ?
Pe site dvs puteti vizualiza hotararile/termenele dispuse in cauza,fara a putea vizualiza continutul dosarului
Dupa ce ati formulat contestatia impotriva PV ,nu ati primit citatie si exemplar documente/
intampinare depuse de catre partea reclamata ?
Incercati sa va deplasati la instanta,studiati temeinic documentele din dosar si eventual atacati solutia instantei de fond
Am aflat ulterior acest amanunt si nu am completat talonul.
Nu pot vizualia nimic pe site deoarece nr.de dosar nu este gasit
De la tribunal am primit o comunicare din partea CESTRIN in care se cere respingerea
contestatiei ca fiind nefondata si neintemeiata.
mentionez ca noul proprietar refuza sa inmatriculeze autoturismul si mai nou nu mai poate fi contactat.
Multumesc pt raspuns.
Vanzare autoturism
QED
Buna ziua,
Suntem in proces de vanzare a unei masini care e inmatriculata pe numele tatalui meu. Cel cu care ne-am inteles sa o cumpere a lasat de inteles ... (vezi toată discuția)