avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Maşina vanduta, noul proprietar refuza inmatricularea
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Maşina vanduta, noul proprietar refuza inmatricularea

Buna ziua . Am o problema cu un atoturism vindut in data de22.06.2014
Am facut un act de vinzare-cumparare la o firma de intermedieri auto am
scos dosarul fiscal de la primarie si am radiat masina problema e ca din
acel moment noul proprietar refuza sa inmatriculeze autoturismul pe numele lui
a schimbat nr.de telefon si nu poate fi contactat ,la adresa din buletin locuiesc
pariniti lui care refuza sa spuna adresa cumparatorului
In27-10-2014 am primit lsi o amenda de rovinieta pentru care am depus
cotestatie tribunal in aceasi perioada am aflat(de avocat.net) ca se poate depune
o notificare catre politie privind schimbarea proprietarului care a fost acceptat
abia dupa ce am fost in audienta la comandatul politiei rutiere care mi-a exlicat
ca obligatia de inmatriculare revine noului proprietar(in termen de 30 de zile de la
data c.v.c).
In data de 07-01-2015 am primit raspuns de tribunal in calitate de petent la care
am primit urmatorul raspuns:proprietarii de vehicule inmatriculate sau
inregistrate sint obligate sa solicite radierea din circulatie in termen de 30 de zile
de la data trecerii vehiculului inregistrat in proprietatea altei persoane.
zile de la data trecerii vehiculului inregistrat in proprietatea altei persoane
Mentionez desi am primit o parola de acces nu pot accesa nici in prezent
dosarul pentru a vedea docmenele din dosar desi comunicarea adresa
a fost emisa in 17-12 -2014!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Cel mai recent răspuns: chete , utilizator 10:24, 15 Ianuarie 2015
Nu cred ca e nevoie sa-i iau apararea avocatului.
Nu e mult.
Are si el cheltuieli, si nu e vina lui ca se intampla ca oameni "nevinovati" sa fie pusi pe drumuri.
Veti vedea ca sunt costuri mari de timp, in primul rand, drumuri pe la instante, emotii.
Daca timpul dvs ar fi valorat mai mult probabil ati fi angajat acel avocat.
Asa ramane sa va interesati prin alte surse, internetul fiind una dintre ele.
Din ce ati scris, nu prea aveti cunostinte juridice.
Pozitiv este ca veti dobandi astfel de cunostinte si veti intelege mai bine rolul unui avocat, mai ales daca acesta ar fi unul bun.
Spor.
Multumesc aveti dreptate ,daca aveam bani apelam la un avocat .
Nu suma ceruta de avocat ma deranjeaza ci faptul eu ar trebui platesc pentru altul care vrea sa profite de pe urma altora care sint corecti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la inscrierea masinii la un nou proprietar AlinTm AlinTm Buna ziua! In august 2008 am gasit un client pentru masina. Am stabilit pretul si am convenit sa facem formele de vanzare a masinii. Am mers impreuna la o ... (vezi toată discuția)
Recuperare numere de inmatriculare de la noul proprietar zaris zaris Buna ziua. In luna august 2008 am vandut masina unei firme de intermediere auto, am incheiat contract de V-C si am radiat masina de la Administratia ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism QED QED Buna ziua, Suntem in proces de vanzare a unei masini care e inmatriculata pe numele tatalui meu. Cel cu care ne-am inteles sa o cumpere a lasat de inteles ... (vezi toată discuția)