si ce as putea sa fac sa scap doar cu amenda?
da dar ei cum imi vor demonstra ca eram impreuna cu cel care le-a luat , le putea lua oricine , nu am fost dus la sectie ptr poze,amprente doar am dat o declaratie in care le-am spus ca am luat 10 salamuri si le-am lasat in magazin apoi am plecat nu cred ca am facut nimic grav
Obiectez la parasirea din magazin nu s-a gasit nimic asupra mea
Buna ziua : Ieri in jurul orei 17:00 am intrat insotit in magazin de prietena mea ne-am dus la raionul cu salam sibiu am luat 10 bucati de la raft si apoi le-am lasat aleatoriu pe un alt raion. Apoi am dat sa iesim si cei de la paza ne-au oprit si ne-au condus in spate la controlul de rutina si acestia nu au gasit nimic asupra noastra , apoi m-au "rugat" sa ii conduc sa le arat unde am lasat produsele si acestea numai erau.
Salamul l-am lasat pe un culoar unde nu era camera de filmat cel putin asa stiu eu.
Au chemat politia le-au arat filmarile (care eu nu le-am vazut) eu nu le-am recunoscut nimic ca eram impreuna cu cel care le-a luat ulterior, dar din moment ce nu au gasit nimic asupra mea de ce nu m-au lasat sa plec.
Cum dovedesc ei ca eram impreuna cu acel tip?
Valoarea prejudiciului este de 405 ron si suma nu a fost recuperata , acestia mi-au spus ca va veni ceva la cutia postala sau citatie.
Ce urmari vor fi dupa aceastra isprava pe care am facut-o.