avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate TrandafirCosmin

Activitate TrandafirCosmin

si ce as putea sa fac sa scap doar cu amenda?
da dar ei cum imi vor demonstra ca eram impreuna cu cel care le-a luat , le putea lua oricine , nu am fost dus la sectie ptr poze,amprente doar am dat o declaratie in care le-am spus ca am luat 10 salamuri si le-am lasat in magazin apoi am plecat nu cred ca am facut nimic grav

Obiectez la parasirea din magazin nu s-a gasit nimic asupra mea
Buna ziua : Ieri in jurul orei 17:00 am intrat insotit in magazin de prietena mea ne-am dus la raionul cu salam sibiu am luat 10 bucati de la raft si apoi le-am lasat aleatoriu pe un alt raion. Apoi am dat sa iesim si cei de la paza ne-au oprit si ne-au condus in spate la controlul de rutina si acestia nu au gasit nimic asupra noastra , apoi m-au "rugat" sa ii conduc sa le arat unde am lasat produsele si acestea numai erau.
Salamul l-am lasat pe un culoar unde nu era camera de filmat cel putin asa stiu eu.
Au chemat politia le-au arat filmarile (care eu nu le-am vazut) eu nu le-am recunoscut nimic ca eram impreuna cu cel care le-a luat ulterior, dar din moment ce nu au gasit nimic asupra mea de ce nu m-au lasat sa plec.
Cum dovedesc ei ca eram impreuna cu acel tip?
Valoarea prejudiciului este de 405 ron si suma nu a fost recuperata , acestia mi-au spus ca va veni ceva la cutia postala sau citatie.

Ce urmari vor fi dupa aceastra isprava pe care am facut-o.