avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate lilwhatever

Activitate lilwhatever

Am cumparat online de la emag 3 produse , o tableta , un router si niste casti. Cand mi-a venit coletul si l-am deschis , in loc de router am gasit un ondulator de par. Am cautat pe site-ul lor si am vazut ca acel produs era in valoare de 110 Ron iar produsul meu era de 60RON . Nedorind sa vand produsul pe care ei mi l-au gresit pentru a-mi cumpara alt router (in timp in care trebuia sa stau fara internet) am decis sa le scriu prin formularele care ei le au. Nu am primit notificatie timp de vreo 2 zile , am luat si i-am sunat eu , acestia mi-au raspuns , au spus ca vor trimite un curier in 2 zile sa ia produsul si alte 2 zile sa-mi trimita produsul. Desi inconvenient am acceptat asa. M-am trezit ca curierul nu a venit in urmatoarele 2 zile , ci peste 5 zile cand eram plecat si am refuzat coletul. Dupa vreo saptamana m-au sunat reprezentantii de la emag si ma intreaba de ce l-am refuzat curierul; Eu fiind nervos ca au intarziat atat de mult si au fost atat de neseriosi , le-am spus ca nu mai am produsul (pt ca l-am vandut si am cumparat alt router) , iar acestia m-au intrebat sarcastic "Pai cum nu mai aveti produsul?". Dupa vreo 3-4 zile imi vine o somatie in care is obligat sa platesc o supa de 50 de lei pentru ondulatorul de par , nu stipuleaza nimic in legatura cu diferenta dintre produsul care nu l-am primit si cel care l-am primit. Am vrut sa merg sa vorbesc cu un avocat doar de nervi , dar am ajuns la concluzia ca pentru 50 de lei nu merita efortul. Am decis sa platesc , am mers la posta am intrebat unde platesc somatia , cei de la posta m-au trimis la primarie. Cei de la primarie au spus ca nu pot plati somatia deoarece nu ofera un cod bancar sau un numar de trezorerie. I-am sunat iara pe cei de la emag in legatura cu o metoda de plata , acestia mi-au zis ca nu au atasata nici o somatie pe contul meu , dupa vreo 5 minute mi-a zis reprezentanta emag ca vede ea ceva in legatura cu 50 de lei , si ca v-a vorbi cu nu stiu ce departament si ma va suna a 2a zi. Nici acum dupa 5 zile nu am primit nici un telefon/email cu vreo stire.

Ceva sfaturi ?