avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nelamurire somatie
Discuție deschisă în Executare silită

Nelamurire somatie

Am cumparat online de la emag 3 produse , o tableta , un router si niste casti. Cand mi-a venit coletul si l-am deschis , in loc de router am gasit un ondulator de par. Am cautat pe site-ul lor si am vazut ca acel produs era in valoare de 110 Ron iar produsul meu era de 60RON . Nedorind sa vand produsul pe care ei mi l-au gresit pentru a-mi cumpara alt router (in timp in care trebuia sa stau fara internet) am decis sa le scriu prin formularele care ei le au. Nu am primit notificatie timp de vreo 2 zile , am luat si i-am sunat eu , acestia mi-au raspuns , au spus ca vor trimite un curier in 2 zile sa ia produsul si alte 2 zile sa-mi trimita produsul. Desi inconvenient am acceptat asa. M-am trezit ca curierul nu a venit in urmatoarele 2 zile , ci peste 5 zile cand eram plecat si am refuzat coletul. Dupa vreo saptamana m-au sunat reprezentantii de la emag si ma intreaba de ce l-am refuzat curierul; Eu fiind nervos ca au intarziat atat de mult si au fost atat de neseriosi , le-am spus ca nu mai am produsul (pt ca l-am vandut si am cumparat alt router) , iar acestia m-au intrebat sarcastic "Pai cum nu mai aveti produsul?". Dupa vreo 3-4 zile imi vine o somatie in care is obligat sa platesc o supa de 50 de lei pentru ondulatorul de par , nu stipuleaza nimic in legatura cu diferenta dintre produsul care nu l-am primit si cel care l-am primit. Am vrut sa merg sa vorbesc cu un avocat doar de nervi , dar am ajuns la concluzia ca pentru 50 de lei nu merita efortul. Am decis sa platesc , am mers la posta am intrebat unde platesc somatia , cei de la posta m-au trimis la primarie. Cei de la primarie au spus ca nu pot plati somatia deoarece nu ofera un cod bancar sau un numar de trezorerie. I-am sunat iara pe cei de la emag in legatura cu o metoda de plata , acestia mi-au zis ca nu au atasata nici o somatie pe contul meu , dupa vreo 5 minute mi-a zis reprezentanta emag ca vede ea ceva in legatura cu 50 de lei , si ca v-a vorbi cu nu stiu ce departament si ma va suna a 2a zi. Nici acum dupa 5 zile nu am primit nici un telefon/email cu vreo stire.

Ceva sfaturi ?

Alte discuții în legătură

Produs defect cumparaturi online jeni1234 jeni1234 Am achizitionat un produs online. La sosirea curierului nu am deschis coletul pe awb nu era bifat deschidere colet. Cei de la firma sustin acum ca era ... (vezi toată discuția)
Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, astazi am facut o comanda online de pe un site din ... Ionut234 Ionut234 Buna ziua, Astazi am facut o comanda online de pe un site din Romania de 5 produse. Comanda a fost preluata, iar eu am primit o factura digitala cu comanda ... (vezi toată discuția)