Imi cer scuze, nu sunt sigura daca am inteles corect si de aceea va rog sa-mi explicati in termeni uzuali si nu de specialitate, daca voi beneficia sau nu de contributii la fondul de pensii atat cel public cat si cel privat. mentionez ca pe desfasuratorul primit de la fondul privat, in lunile cu CCC, contributia era 0. Eu credeam ca AJPPS vireaza automat catre Casa de pensii, contributia la pensie (la fel cum ar fi facut angajatorul) urmand ca mai departe aceasta sa vireze procentul datorat fondului privat.
Buna ziua. Bunica mea a decedat in 1976. Nici ea si nici un alt membru al familiei nu a beneficiat niciodata de nici o despagubire. Tocmai de aceea va intreb daca la momentul actual se acorda vreo despagubire.
Buna ziua. Bunica mea, actualmente decedata, la sfarsitul celui de-al doilea razboi a fost deportata in Siberia pentru aproximativ 2 ani, fiind ridicata de pe strada doar pentru ca avea nume german. As dori sa stiu daca copiii dansei pot beneficia de despagubiri si care este procedura. Va multumesc.
Buna ziua. In perioadele august 2007-august 2010 si august 2012-februarie 2015 am beneficiat de concediu pentru cresterea copilului si implicit si de indemnizatie. Am inteles ca aceste perioade se iau in calcul la vechimea in munca. Nu am inteles insa daca si valoric imi va merge pensia. Pentru aceste perioade figurez cu contributii pentru fondul de pensii public si respectiv privat? Si daca da, care v-a fi contributia? Procent din salariul avut sau procent din indemnizatie? Va multumesc.