avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri acordate urmasilor etnicilor germani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri acordate urmasilor etnicilor germani deportati in Siberia.

Buna ziua. Bunica mea, actualmente decedata, la sfarsitul celui de-al doilea razboi a fost deportata in Siberia pentru aproximativ 2 ani, fiind ridicata de pe strada doar pentru ca avea nume german. As dori sa stiu daca copiii dansei pot beneficia de despagubiri si care este procedura. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: irimih , utilizator 16:16, 15 Ianuarie 2015
Depinde la ce drepturi faceti referire, având in vedere faptul ca au fost beneficiarii mai multor astfel de drepturi.
Buna ziua. Bunica mea a decedat in 1976. Nici ea si nici un alt membru al familiei nu a beneficiat niciodata de nici o despagubire. Tocmai de aceea va intreb daca la momentul actual se acorda vreo despagubire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Bulgaria paul21 paul21 Am o nelamurire cu privire la drepturile deportatilor din Cadrilater. Bunicul meu a fost deporta din Bulgaria, a decedat dupa 89, ca mostenitori a avut doi ... (vezi toată discuția)
Prizonieri de razboi majevcanin majevcanin buna ziua se stie ca cei din BARAGAN si detinutii politici au beneficiat de despagubiri morale de ce nu se aplica acelas tratament si prizonierilor de ... (vezi toată discuția)