avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prizonieri de razboi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prizonieri de razboi

buna ziua se stie ca cei din BARAGAN si detinutii politici au beneficiat de despagubiri morale de ce nu se aplica acelas tratament si prizonierilor de razboi{al doilea razboi mondial} care si-au pus in joc viata pentru tara concret bunicul a fost prizonier in SIBERIA si ni s-a dat raspunsul cand ne-am interesat ca nu se poate va multumesc
Pentru a va informa asupra drepturilor pe care le are bunicul dvs. cititi Legea nr.44 din 1 iulie 1994 - privind veteranii de razboi, precum si unele drepturi ale invalizilor si vaduvelor de razboi

[ link extern ]

Va recomand de asemenea sa contactati Asociatia Nationala a Veteranilor de Razboi din Romania, pentru a discuta cu persoane avizate in domeniu.
Din cate cunosc, exista cazuri de sume acordate acordate veteranilor de razboi, cu titlu de desbagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)
Veterani de razboi pm09 pm09 Buna ziua.Unde pot gasi actele necesare sa pot dovedi ca Bunicul meu afost vteran de razboi?Va Multumesc. (vezi toată discuția)
Veteran de razboi negut negut As dori sa -mi suneti in ce Legi sau Ordonante,Hotariri ,etc. sunt trecute drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor lor ,multumesc (vezi toată discuția)