avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ...

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:53, 26 Februarie 2024
Am rugamintea sa aflu daca am dreptul la indemnizatie ca si copil de veteran de razboi cof legii 130 /2020 .Mama a primit pensie de veteran de razboi din1994, in prezent este decedata... Tata a fost jandarm pe front din 1941 1942 sergent instructor in cadrul Legiunii de jandarmi Storojinet. Mama s a refugiat in jud Olt in Slatina apoi Vaslui ,Buzau ,pana in 1944.In anul .2004 a solicitat statutul de refugiat dar nu a primit nici un raspuns de la Pitesti..Cum trebuie sa procedez ca sa beneficiez de acest drept. Va multumesc anticipat.!!!
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ...
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ...
Copii veteranilor de razboi decorati fara a fi prozoniri sau ramiti poy primi indemnozatie conform legii 130_2020
Bună ziua!
Sunt fiica de veteran de război,decedat,am 67 ani.Beneficiez de pensie de pe urma tatălui?

Alte discuții în legătură

Sunt urmaș de veteran decorat de război. pot beneficia de unele ... Viorel Zdrîncă Viorel Zdrîncă Sunt urmaș de veteran decorat de război. Pot beneficia de unele drepturi!? (vezi toată discuția)
Tatal meu a fost veteran de razboi, a fost ranit, a murit de ... balerina balerina Tatal meu a fost veteran de razboi, a fost ranit, a murit de o boala incurabila si as dori sa stiu daca noi copii lui (2) avem dreptul la o indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Tata a fost veteran de razboi, (1942-1945), decorat cu medalia ... cristeadraguta@yahoo.com cristeadraguta@yahoo.com Tata a fost veteran de razboi, (1942-1945), decorat cu medalia \" Virtutea Militara\"- clasa a II a, rănit usor, internat in spital-Cernauti. Grad-sergent. A ... (vezi toată discuția)