avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea 130 din 15 iulie 2020 se aplica copiilor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea 130 din 15 iulie 2020 se aplica copiilor veteranilor de ...

Legea 130 din 15 iulie 2020 se aplica copiilor veteranilor de război.
Bună ziua, Tatăl meu a fost pe front în război la Odessa unde a fost rănit. A murit în 1986 iar mama a beneficiat de indemnizație de văduvă de veteran de război. Mama a murit acum 3 ani. Noi copii, moștenitorii direcți putem beneficia de prevederile legii 130 din 2020 care face completare la legea 118 din 1990.Va mulțumim pentru sfat.

Alte discuții în legătură

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)
Copiii veteranilor de razboi - indemnizație de urmasi casutza casutza Bună ziua, Copiii veteranilor de război care au luptat în cel de-al doilea război mondial beneficiaza de vreo indemnizație, in calitate de urmasi. ... (vezi toată discuția)