avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Copiii veteranilor de razboi - indemnizație de urmasi
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Copiii veteranilor de razboi - indemnizație de urmasi

Bună ziua,
Copiii veteranilor de război care au luptat în cel de-al doilea război mondial beneficiaza de vreo indemnizație, in calitate de urmasi. Bunicul a luptat pe front în cel de-al doilea război mondial și a beneficiat pentru scurt timp de pensie/indemnizație de veteran. Dupa ce bunicul a decedat, bunica a beneficiat de o indemnizație in calitate de văduvă de veteran de război. A murit si bunica.
Va rog frumos sa ma lamurit daca si mama mea, fiica bunicului veteran are dreptul la vreo indemnizație? Si daca raspunsul e afirmativ, care e cadrul legal valabil in 2022 pentru aceasta situație, ce acte sunt necesare?
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2022
casutza, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturile copiilor veteranilor de război casutza casutza Bună ziua, Copiii veteranilor de război care au luptat în cel de-al doilea război mondial beneficiază cumva de vreo indemnizație, in calitate de urmasi? ... (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)