avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ...

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020?
Bună ziua daca tata a murit pe front eu beneficiez de pensia de veteran de război?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt urmaș de veteran decorat de război. pot beneficia de unele ... Viorel Zdrîncă Viorel Zdrîncă Sunt urmaș de veteran decorat de război. Pot beneficia de unele drepturi!? (vezi toată discuția)
Tatal meu a fost veteran de razboi, a fost ranit, a murit de ... balerina balerina Tatal meu a fost veteran de razboi, a fost ranit, a murit de o boala incurabila si as dori sa stiu daca noi copii lui (2) avem dreptul la o indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Legea 130 din 15 iulie 2020 se aplica copiilor veteranilor de ... cristika cristika Legea 130 din 15 iulie 2020 se aplica copiilor veteranilor de război. Bună ziua, Tatăl meu a fost pe front în război la Odessa unde a fost rănit. A ... (vezi toată discuția)