avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ...

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:08, 17 Octombrie 2024
Bună seara!
Copilul veteranului de război, beneficiază de indemnizație?
Sant urmas de prizonier de razboi dar nu am actele necesare unde se pot găsi?
Daca am dreptul la pensia de urmas, tata a fost veteran de razboi.A fost si decorat. Mama a beneficiat.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2024
Tatalie1922, utilizator
Răspunsul este NU. Doar mama a beneficiat de indemnizație, ca soție supraviețuitoare a soțului veteran de război.
Veteranii de război nu primeau pensie, ci doar o INDEMNIZAȚIE de veteran.
Mama dvs a primit INDEMNIZAȚIE de văduvă de veteran de război.
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt urmaș de veteran decorat de război. pot beneficia de unele ... Viorel Zdrîncă Viorel Zdrîncă Sunt urmaș de veteran decorat de război. Pot beneficia de unele drepturi!? (vezi toată discuția)
Tatal meu a fost veteran de razboi, a fost ranit, a murit de ... balerina balerina Tatal meu a fost veteran de razboi, a fost ranit, a murit de o boala incurabila si as dori sa stiu daca noi copii lui (2) avem dreptul la o indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. după un veteran de razboi care nu a fost si prizonier ... Vasileleustean Vasileleustean Buna ziua. După un veteran de razboi care nu a fost si prizonier se poate lua pensie? Si cine are dreptul? Copiii,nepotii? Mulțumesc. (vezi toată discuția)