avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt urmaș de veteran decorat de război. Pot ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt urmaș de veteran decorat de război. Pot beneficia de unele ...

Sunt urmaș de veteran decorat de război. Pot beneficia de unele drepturi!?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 14:06, 17 Septembrie 2023
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Legea prevede drepturi pentru veteranii de razboi si , dupa decesul acestora , pentru vaduva lor ( daca nu s-a recasatorit ) NU si pentru alti urmasi . Copiii pot solicita o indemnizatie doar daca parintele lor a decedat in razboi , a fost prizonier , a fost deportat , a avut domiciliu obligatoriu , a fost refugiat , a fost persecutat din motive politice , etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)
Lege privind drepturile prizonierilor din primul razboi mondial nicoleta1 nicoleta1 Strabunicul meu a participat la primul razboi mondial in jurul anilor 1914. A fost prizonier de razboi in Rusia in muntii Caucaz timp de 7 ani. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)