avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters342019

Activitate ContSters342019

Răspuns la discuția mostenire
multumesc frumos pentru raspuns!
Discuție mostenire
Buna ziua!
As avea o intrebare.
Dupa 30de ani dupa ce au fost despagubiti parintii din mostenire incep copii sa ceara drepturile mostenite si primite de parinte. Au drepturi copiii mostenitoarei dupa 30 de ani?Exista o hartie scrisa de mana si semnata de acea persoana cu martori ca a fost despagubita.Mai pot cere mostenire copii?Va multumesc pentru raspuns!
Răspuns la discuția Abuz prin site de socializare
are dreptate domul tgeorgescu nu poti rezolva nimic la politie ca nu se incadreaza in nici o fapta. si eu am un caz de hartuire in site de socializare si joc. nu pot rezolva nimic.
buna seara
cum pot reclama un jucator pe un site de jocuri pentru hartuiri ca nu ii mai suport comportamentul.am fost la politie dar nu se face nimic in cazul meu. tot timpul ma injura tot timpul ma batjocoraste si adminii acelui site la fel. va rog sa imi dati detalii daca se poate unde sa ma adresez. in acest caz.
Răspuns la discuția Abuz pe un site de jocuri
multumesc pentru raspuns.
buna seara
ce trebuie sa fac ca acest site de jocuri sa imi respecte drepturile de jucator? sunt hartuita de mai multi ani si admini nu fac nimic mai mult incurajeaza pe aia ce ma hartuiesc. imi sterg conturile vip platite.am dat reclamatii dar nu se rezolva nimic. admini siteului nu rezolva cazuri de hartuiri.