buna seara
cum pot reclama un jucator pe un site de jocuri pentru hartuiri ca nu ii mai suport comportamentul.am fost la politie dar nu se face nimic in cazul meu. tot timpul ma injura tot timpul ma batjocoraste si adminii acelui site la fel. va rog sa imi dati detalii daca se poate unde sa ma adresez. in acest caz.
Daca detineti si dovezi, mai aveti posibilitatea de a il actiona in judecata pentru atingeri aduse demnitatii, onoarei si reputatiei (art 72 CC si urm.)
Nu va suparati, ce poate sa invoce din art.72 si urmatoarele? Nimic.
Ca sa nu mai zic, ca nu are datele necesare completarii cererii de chemare in judecata. Ce da in judecata, un user /un pseudonim de pe un forum, o adresa de IP? Asta doriti sa sugerati ca poate face?
Fireste ca nu poate folosi un nick-name, ori doar IP-ul in cererea de chemare in judecata, ci datele celui reclamat, avand in vedere nulitatea absoluta a unei astfel de cereri.
Din informatia expusa de utilizator, stim doar ca este vorba de un jucator, fara a sti daca @monika31 ii cunoaste si identitatea reala. Am presupus, ca nu a reclamat la politie o persoana care este identificata doar prin pseudonimul folosit in joc.
Nu am mai mentionat sesizarea proprietarului jocului (compania detinatoare de la care a fost obtinuta licenta pentru Romania), banuind ca a fost facuta deja.