avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Activitate floreamaria

Activitate floreamaria

Răspuns la discuția datorii bancare
Luna exacta nu mai stiu dar am fost instiintata prin notificari care ma indrumau sa iau legatura cu ei.Nu a mai platit iar notificari primeam cam la 2-3 luni si nu nu s-a mai intamplat nimic decat acele scrisori.
Daca nu semnez nici un angajament de plata as dori sa stiu la ce perioada detimp incepe executare silita si incat timp pot face contestatia

[ folositi butonul editeaza cand mai aveti ceva de completat, nu postati mesaje consucutive !]
ce ma sfatuiti sa fac ca sa nu pierd casa?
cum as putea sa aflu daca este prescris ? iar referitor la casa ce se poate intampla? este un credit de nevoi personale .
de aprox.5-6 ani iar instiintata am fost acum 3 ani creditul a fost facut pe 10 ani
creditul a fost facut in 2007
ce detalii doriti sa stii?
In cazul in care refuz sa ajung la o intelegere cu firma de recuperare si ajungem in instanta ,doresc sa stiu care sunt riscurile si avantajele? Pt ca suma ceruta de ei este foarte mare ,nu s-a tinut cont de platile facute anterior.Multumesc
Am luat legatura cu firma de recuperare,iar reprezentantul mi-a propus sa semnez un angajament de plata,in cazul refuzului acesta mi-a comunicat ca voi fi dat in judecata si mi se va lua bunurile(casa).
Discuție datorii bancare
Buna ziua! Am facut un credit bancar ( nevoi personale) aprox. 10.000euro datorita unor probleme nu a mai putut achita ratele de cativa ani.Contractul a fost dat unei firme de recuperare .As dori sa stiu :1)Sunt obligat sa platesc taxele si comisioanele aferente contractului semnat cu banca?2)In cazul in care nu ajung la o intelegere cu ei ,ce se poate intampla tinand cont ca sunt propietar.Va multumesc!