avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii bancare

Buna ziua! Am facut un credit bancar ( nevoi personale) aprox. 10.000euro datorita unor probleme nu a mai putut achita ratele de cativa ani.Contractul a fost dat unei firme de recuperare .As dori sa stiu :1)Sunt obligat sa platesc taxele si comisioanele aferente contractului semnat cu banca?2)In cazul in care nu ajung la o intelegere cu ei ,ce se poate intampla tinand cont ca sunt propietar.Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:13, 1 Februarie 2015
Dupa cum afirmi "cativa ani" este posibil sa fi trecut peste trei ani si sa se fi prescris dreptul de a cere executarea siita fapt pentru care recomandarea este sa nu mai semnezi nimic.
Este posibi ca "infitratii" sa te indemne sa semnezi o conventie cu nenorocita de firma de recuperare.
Am luat legatura cu firma de recuperare,iar reprezentantul mi-a propus sa semnez un angajament de plata,in cazul refuzului acesta mi-a comunicat ca voi fi dat in judecata si mi se va lua bunurile(casa).
Fa ce vrei tu..Vad ca esti dezinteresata sa rezolvi problema.
Pt 10 mii de euro, nu va ia bunuri din casa, ci va vinde casa.
Nu vreti sa ziceti de cati ani nu ati mai platit si ce a facut creditorul in perioada asta in ce va priveste ?
In cazul in care refuz sa ajung la o intelegere cu firma de recuperare si ajungem in instanta ,doresc sa stiu care sunt riscurile si avantajele? Pt ca suma ceruta de ei este foarte mare ,nu s-a tinut cont de platile facute anterior.Multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita anttonnio anttonnio buna ziua , 1. va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitorla un credit acordat de BRD . in mai 2006 am contract un credit de nevoi personale de la BRD , ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie credit bancar silviub1234 silviub1234 Buna ziua, am facut un credit de nevoi personale in 2008 si din cauza crizei, am platit ultima rata in 2009, ramanand fara bani. In 2015, creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)