avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii bancare

Buna ziua! Am facut un credit bancar ( nevoi personale) aprox. 10.000euro datorita unor probleme nu a mai putut achita ratele de cativa ani.Contractul a fost dat unei firme de recuperare .As dori sa stiu :1)Sunt obligat sa platesc taxele si comisioanele aferente contractului semnat cu banca?2)In cazul in care nu ajung la o intelegere cu ei ,ce se poate intampla tinand cont ca sunt propietar.Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:13, 1 Februarie 2015
Pot cere cand vor executarea silita, dvs aveti termen sa contestati 1 zile de cand aflati ca sunteti in executare silita- fie primiti somatie de la executor, fie va treziti cu poprirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita anttonnio anttonnio buna ziua , 1. va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitorla un credit acordat de BRD . in mai 2006 am contract un credit de nevoi personale de la BRD , ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie credit bancar silviub1234 silviub1234 Buna ziua, am facut un credit de nevoi personale in 2008 si din cauza crizei, am platit ultima rata in 2009, ramanand fara bani. In 2015, creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)