avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate cgog

Activitate cgog

Răspuns la discuția Amendă + suspendarea permisului
Am primit comunicarea, dar nu se menționează nimic referitor la permis, doar că amenda devine avertisment.
Cum spuneam, nici că se suspendă nici contrariul.
Bună,
Am fost sancționat cu o amenda de 4 puncte 590 lei și mi s-a suspendat permisul pt depășire prin loc nepermis. Am contestat sancțiunea deoarece depășirea a fost făcută regulamentar și-n urma judecății, instanța mi-a schimbat amenda în avertisment, dar hotărârea judecătorească nu menționează nimic despre suspendarea permisului. Nici că rămâne suspendat nici contrariul. Întrebarea e: permisul se suspendă sau nu? Dacă amenda devine avertisment se poate ca suspendarea să rămână validă?
Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite, în varianta subsidiară, plângerea formulată de petentul Gog Caius, în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, cu sediul în Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr.95, jud. Vâlcea. Dispune înlocuirea sancţiunii contravenţionale a amenzii în cuantum de 580 lei, aplicată prin procesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria PVLX nr.0088400, încheiat la data de 11.03.2017, cu sancţiunea avertismentului. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 10.11.2017.
Document: Hotarâre  5708/2017  10.11.2017

Vă mulțumesc anticipat pt orice răspuns care ma poate lamuri.

Cu stimă!
Caius Gog
Buna,

Corectie la titlu: Cum sa anulez un contract (nu sa-l inchei)

As dori sa stiu ce lege ma ajuta sa anulez contractul cu Telekom Mobile care normal expira doar in Oct 2015, fara sa platesc penalizarile (10Euro pt fiecare luna remasa din contract).
Motivul pt care vreau sa anulez contractul este pt ca de la momentul achizitiei Cosmote de catre Telekom, costuri suplimentare apar in fiecare luna si care nu sunt mentionate in contract. (Ex: cu toate ca am un contract cu minute si sms nelimitate am fost taxat pt SMSuri, sau mi s-au adaugat costuri pt aplicatii pe care nu le am, etc.). In plus Serviciul clienti nu poate face altceva decat sa faca sesizari care sunt raspunse pe langa subiect si rezolvarea lor se amana la infinit.

Va multumesc anticipat!
Caius Gog
caius.gog@gmail.com