avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum sa anulez un contract cu furnizor Telekom Mobile ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum sa anulez un contract cu furnizor Telekom Mobile Romania

Buna,

Corectie la titlu: Cum sa anulez un contract (nu sa-l inchei)

As dori sa stiu ce lege ma ajuta sa anulez contractul cu Telekom Mobile care normal expira doar in Oct 2015, fara sa platesc penalizarile (10Euro pt fiecare luna remasa din contract).
Motivul pt care vreau sa anulez contractul este pt ca de la momentul achizitiei Cosmote de catre Telekom, costuri suplimentare apar in fiecare luna si care nu sunt mentionate in contract. (Ex: cu toate ca am un contract cu minute si sms nelimitate am fost taxat pt SMSuri, sau mi s-au adaugat costuri pt aplicatii pe care nu le am, etc.). In plus Serviciul clienti nu poate face altceva decat sa faca sesizari care sunt raspunse pe langa subiect si rezolvarea lor se amana la infinit.

Va multumesc anticipat!
Caius Gog
caius.gog@gmail.com
Ultima modificare: Vineri, 16 Ianuarie 2015
cgog, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:43, 16 Ianuarie 2015
Faceti fotocopii dupa contract, facturile care nu vi se par in regula si raspunsurile celor de la Serviciul clienti (daca sunt in scris), descrieti si subliniati diferentele despre care vorbiti si faceti o reclamatie la ANPC dupa acest model:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom Cornelia-Popescu Cornelia-Popescu Am detinut un contract cu Telekom,in calitate de persoana fizica, pentru furnizarea de internet , contract pe care l-am reziliat recent,inainte de expirarea ... (vezi toată discuția)
Facturare telekom. buna ziua, la inceputul lunii august am fost ... zsoli71 zsoli71 Facturare Telekom. Buna ziua, La inceputul lunii august am fost in Clisura Dunarii, mai precis la Dubova si la Orsova. Nu am trecut granita, dar nici nu am ... (vezi toată discuția)
Doresc reziliere contract telekom ( persoana juridica) mobinstal mobinstal buna seara, desi sunt client Telekom ( mobil) doar de 3 luni , datorita serviciilor de proasta calitate, doresc rezilierea contractului . prin schimb de ... (vezi toată discuția)