buna seara,
desi sunt client Telekom ( mobil) doar de 3 luni , datorita serviciilor de proasta calitate, doresc rezilierea contractului . prin schimb de mesaje cu managerul de cont , am ridicat toate problemele ( lipsa semnal , sim date nefunctional ....etc...etc) si chiar dupa prima luna , mi.am dat seama ca am facut o alegere proasta !!!
am constatat lipsa totala de profesionalism la Telekom si lipsa de interes fata de client dupa ce a semnat contractul !!!
in momentul in care am solicitat rezilierea, seful managerului de cont a venit cu amenintari - inclusiv cu precizarea ca el poate oricand sa inchida numerele din contract!!!
conform contract, nu exista clauza contractuala prin care clientul sa poata rezilia contractul datorita serviciilor de proasta calitate!!!!
daca doresc acum sa il reziliez - pentru fiecare sim trebuie sa platesc 2500 lei - fiind 10 simuri - rezilierea ma costa 25000lei!!!!!! Aberant , in conditiile in care nu doresc reziliere pentruca doresc sa ma plimb prin retele , ci datorita serviciilor de proasta calitate!!
in acest moment , datorita aberatiilor contractuale, sunt obligat sa merg mai departe cu Telekomul de proasta calitate sau sa merg in instanta !
pe forumuri , sunt extrem de multe cauze identice cu ale noastre , asta dovedeste modul neserios in care Telekomul isi face treaba!
mai mult, desi initial am precizat in scris ca ne dorim un singur contract ( am dorit sa avem telefonie fixa, cablu tv , internet si mobil pe un singur contract - anterior contractului cu Telekom am avut 2 contracte la doua companii diferite - una din acestea fiind Telekom - pentru telefonia fixa , cablu si internet) , ne.am trezit ca de fapt Telekomul nu e o singura companie , ci sunt doua companii !!! Telekom este de fapt : romtelecom pentru telefonie fixa si cosmote pentru mobil !! fiecare cu factura proprie si cont propriu!
nefiind informati , am platit intr.un singur cont ( la banci de regula este un singur Telekom - cel de fix ) ....si de aici alte discutii pentru .....neplata ( mobil aparea neplatit iar fixul platit in plus )
ce sanse credeti ca am sa scap de acesti escroci ?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns:
mobinstal , utilizator
13:59, 31 August 2016