avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Activitate andreiratiu92

Activitate andreiratiu92

Va rog sa stergeti postarea, multumesc
Ulterior(acum o saptamana)
Inainte de ulterior(telefonul era perfect functional)
Am cerut o explicatie celor de la service in legatura cu aceasta problema dar nu au stiut ce sa imi spuna nici ei. Pe langa acest lucru sigiliul telefonului nu a fost deteriorat, iar de aici imi dau seama ca nu a fost desfacut ptr o analiza mai amanuntita si a fost doar o constatare optica.
Buna seara,

Vin cu urmatoarea problema:
Ulterior am trimis catre service, un telefon mobil.
Problema? Telefonul s-a blocat, s-a inchis, nu a mai pornit decat peste o zi, iar cand a pornit m-am trezit cu ecranul crapat.(mentionez ca nu este vorba de soc mecanic iar telefonul are aspectul ireprosabil)
Am trimis telefonul la serviceul autorizat, iar dupa o saptamana a venit inapoi, cu garantia anulata pe motiv "soc mecanic".
Telefonul chiar daca avea ecranul crapat, tot se putea utiliza.
Cand l-am primit inapoi, am inceput sa umblu prin el. Mentionez ca aplicatiile Galerie foto si mesaje le am parolate, iar daca cineva introduce parola gresit, i se face poza prin camera frontala.
Mare mi-a fost uimirea sa gasesc in telefon, poze cu un individ necunoscut, pe perioada cat a fost in service, care a incercat sa imi acceseze datele private.
Ce pot sa fac sa mi se faca dreptate, iar telefonul sa fie repus in garantie si in ce articol se regaseste problema cu accesarea datelor personale si cum se pedepseste.