1. Care sunt conditiile in care tata poate sa ia ultima luna pt copil? Am auzit ca trebuie sa preda cererea cu 60de zile inainte de a incepe perioada, dar asta cum nu stiam in timp nu e posibil, daca il preda acuma are sanse sa il primeasca?
2. Daca in luna in carear fi acasa nu mai lucreaza poate sa ia ccc? A lucrat 12luni inainte ca copilul sa se nasca.
3. Daca poate sa depune cererea, cum trebuie procedat? Trebuie sa il depuna in acelasi loc ca mama?
Multumesc
Legat de punctul 1:
a) Asta nu inteleg, daca intru in concediu fara plata, am dreptul la indemnizatia pt CCC?
b) daca sotul ia ultima luna eu mai pot intra in concediu fara plata?
Multumesc.
Buna ziua.
Asta am inteles, dar in aceasta perioada ma intorc la lucru (inainte ca copilul sa aiba 11luni->pana copilul implineste un an) pot sa imi iau concediu fara plata? Din posturile de mai sus am inteles ca se poate, dar nu imi e clar ce perioada exacta pot fi in concediu fara plata. Daca imi iau concediu fara plata o sa primesc stimulentul dupa ce copilul implineste un an? E influentat asta de decizia tatalui de a lua CCC? Multumesc.
Scuzati-ma ca nu am specificat. Am optat pt 1an de CCC si tatal indeplineste conditiile de a beneficia de CCC. El nu vrea sa il ia. Insa daca l-ar lua aceasta luna in ce se schimba raspunsul? Multumesc
Buna ziua.
Ultima luna nu e luata de tata, si mama se intoarce la lucru inainte ca copilul sa implineasca 11luni si vrea sa intra in concediu fara plata. Cat trebuie sa lucreze in aceasta perioada(deci intre momentul intorcerii pana cand face un an) sa primeasca stimulentul? Sau daca este in concediu fara plata din momentul intoarcerii pana cand copilul face 1 an tot primeste stimulentul?
Multumesc