avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Activitate Furdean

Activitate Furdean

Multumesc,
Cum as putea sa il dau in judecata in baza acestui articol? La prima plangere a zis ca mi-am facut reparatii in ap. si muncitorii au lucrat la negru prejudiciind statul iar la cea de-a doua reclamatie zicea ca taica-meu a furat un carucior de butelie impreuna cu acei muncitori ( a avut un martor pus in reclamatie care cand a fost intrebat a zis ca el nu a vazut asa ceva, ca ar fi furat taica-meu acel carucior ), ambele au fost declarate neintemeiate, acuma e a 3-a oara si doresc sa fac ceva ca sa nu mai existe si a 4-a oara ca nu mai suport sa fiu carpa lor de sters, dupa primele dati am sperat ca oamenii se linistesc si nu fac din asta un obicei,
va multumesc
Acum este a 3-a oara cand un vecin mi-a facut plangere la politie pentru motive inventate de el, pentru primele doua plangeri nu s-a inceput urmarirea penala ( nu a existat motiv ), ce plangere trebuie sa fac pentru a da in judecata persoana respectiva si ai cere daune pentru fiecare data cand am fost reclamat pe nedrept, daca nu voi face nimic nu se va opri din acest obicei,
Va multumesc