Geamurile din spate dau spre curtea mamei. casa e intabulata atat constructia cat si terenul (curte si gradina). Geamurile sunt exact asa din momentul contruirii casei. Nu exista nici un acord intre vecini.
Multumesc de raspuns. Am specificat in mesaj ca este casa duplex din cauza asta are geamuri doar pe o parte (laterala) si in fata (la strada).Este vorba de vecina din lateral<spre care bat geamurile laterale. Nu exista nici un acord intre vecini. Multumesc inca odata.
Buna ziua. As avea nevoie de un sfat legat o problema pe care o are mama mea cu o vecina, anume distanta dintre case. Casa mamei mele face parte dintr-o casa duplex construita in ani 1969 -1970 inainte de cea a vecinei. Pana acum nu au fost nici un fel de probleme intre vecini, dar acum din cauza unei neintelegeri, vecina o ameninta pe mama cu judecata pentru astuparea ferestrelor care dau spre curtea ei. Distanta intre ferestre si gardul despartitor dintre proprietati este de 150 cm. Care sunt sansele ca mama sa fie obligata sa astupe ferestrele, avand in vedere ca fiind casa duplex este singura sursa de lumina si aer.
Va multumesc.