avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters342537

Activitate ContSters342537

Răspuns la discuția Evidenta persoanelor refugiate
Justitiarul711 a scris:

Dvs. ati anexat la cerere acte doveditoare din care sa rezulte ca sunteti mostenitorii acelei persoane?

Da, am anexat toate actele de filiatie pina la strabunici, familia comuna cu acea persoana. Din ce stiu eu, si ea descinde tot din acea ramura. De fapt, numele sau inainte de casatorie este acelasi cu al bunicei mele (tot inainte de casatorie). Eu, nu sint mostenitoarea ei, doar imi caut rudele.
Răspuns la discuția Evidenta persoanelor refugiate
Am scris la starea civila de la Cimpulung Muscel. Am primit si un raspuns. Pentru identificare, mi se cer... exact datele pe care le solicit eu. E clar ca daca le stiam, nu le mai ceream. In plus, mi se spune ca "in conformitate cu prevederile legii 677/2001... este necesar consimtamintul expres si neechivoc al persoanei ale carei date eu le cer. In continuare se mentioneaza: "in plus, persoana cautata este decedata deci nu mai poate fi solicitat un consimtamint" :D (da, este decedata de peste 70 de ani). Asa ca, "Avind in vedere ca nu va incadrati in prevederile Legii 677/2001 nu va putem solutiona cererea". Logic, nu?

Mai exista vreo cale? Multumesc.