Buna ziua, ma numesc Chirau Andrei, am 38 ani si lucrez in armata. Sunt divortat de 3 ani si am o fetita de 10 ani si 4 luni.Am divortat pe cale amiabila la notar, in urma caruia s a stabilit ca fetita sa stea la mama ei, iar eu o pot vizita zilnic intre orele 16- 18 , doua week enduri sa stea la mine, jumatate din vacante. Platesc pensie alimentara. Fetita sta mult mai mult timp la mine, este foarte atasata si isi doreste sa stea cu mine mai mult timp, dar nu o lasa mama ei. Ea doreste sa merg in instanta si sa cer daca poate sa stea 6 luni la mine si 6 luni la mama ei. Se poate asa ceva ? Ce ma puteti sfatui in acest caz? Va multumesc anticipat. Adresa mea de mail este gabriel112001@yahoo.com
Buna ziua, ma numesc Chirau Andrei, sunt student la medicina, am implinit varsta de 26 ani in data de 05 mai 2014. Am fost astazi 20.01.2015 la finante unde am platit contributia CAS pe 3 luni, respectiv ianuarie, februarie si martie. Mentionez ca din data de cand am implinit 26 ani nu am beneficiat, asa cum este si normal de asistenta spitaliceasca. Cei de la CAS au spus ca trebuie sa platesc din data de cand am implinit 26 ani pana in prezent . Este nornal sa platesc asa, sau pot plati doar din ianuarie ? Va multumesc anticipat. Adresa de mail este gabriel112001@yahoo.com