multumesc.vroiam sa mai intreb ceva.eu nu ma inteleg in orivinta pensiei alimentare.eu nu am contract de munca care sa fie inregistrat nicaieri.eu orimesc contract de la firma din afara pentru 6 luni si atat nu platesc impozite nu asigurari nimic.vroiam sa va intreb in cazul acesta cum va fi determinata pensia alimentara si de catre care organ va fi stabilita de cel peruan sau de cel roman.va multumesc
multumesc pt mesaj.nu mai stau acolo am revenit in tara dar nu am avut domiciliul acolo pentru ca din cei patru ani din care am trait acolo daca am stat1 an impreuna deoarece eu sunt navigator si am petrecut majoritatea timpului pase vase.Acolo am stat la parinti ei si nu am carnet de rezidenta sau alte documente care sa ateste ca am stat acolo.
Numele meu este Bogdan Puscasu si de 4 ani sunt casatorit cu o cetateanca de nationalitate peruana.Casatoria a fost oficiata in Peru dar actele nu au fost depuse la ambasada Romaniei din Peru.Avem o fetita de 4 ani si am cumparat impreuna in Peru un apartament cu un credit bancar,credit bancar care este pe numele ei dar eu sunt trecut in acte ca propietar pentru ca am semnat in momentul cand s-a facut creditul.Eu am locuit acolo in ultimi 4 ani dar nu mi-am facut carnet de rezidenta nu am facut nimic.Acum vrem sa divortam si nu ne intelegem in privinta pensiei alimentare pentru copil si nici in privinta apartamentului.cum pot sa procedez sa obtin divortul si carui cadru legislativ ma supun eu ca cetatean roman cand vorbim de pensia alimentara.Va multumesc anticipat.