Ideea este ca tocmai asta am facut. Am mers la Casa de Sanatate si de acolo am aflat ca angajata nu este asigurata (si am intrat si eu pe aplicatie si din pacate nu este asigurata). Am verificat si toate documentele 112 (la indicatia unei persoane care lucreaza la finante) si nu am gresit - in toate este specificat ca angajata este asigurata.
Sunt administrator la o asociatie de proprietari cu 3 angajati cu contract de munca, incepand din 04.04.2006, (administratorul si doua femei de serviciu).
Nu am platit intotdeauna la timp impozitele catre stat (exemplu catre casa de sanatate), in prezent fiind cu plata la nivelul lunii iulie 2014, Una dintre femeile de serviciu a primit cardul de sanatate, cealalta nu, cu mentiunea ca nici una dintre ele nu mai au un alt loc de munca. Evident ca trebuie sa platim la zi impozitele, dar totusi, cum de una a primit si cealalta nu? - inafar de faptul ca trebuie sa virez catre stat impozitele la zi - ce ar trebui sa fac pentru a rezolva si problema femeii de serviciu care nu a primit cardul, aceasta figurand la Casa de Asigurari de sanatate ca neasigurata?! Va multumesc.