avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Activitate alesia18

Activitate alesia18

Va multumesc mult pentru sfaturi. Voi incerca sa discut cu parintii. Si sper sa se termine povestea asta, sa pot iesi din casa fara temeri.
Ea sustine ca m-a vazut in masina cu sotul ei. De aici a pornit tot. Parintii stiu doar o parte. ei stiu ca nu imi da pace dar ei cred ca s-a potolit. Amenintata din partea mea nu are de ce sa se simta. Ba din contra se simte superioara. As fi vrut sa rezolv asta fara sa mai stie parintii. Nu vreau sa ii ingrijorez.
Este destul de costisitor Dar ma voi gandi la asta. Nu ii pot permite sa continue. Va multumesc pentru sfaturi.
I-am tot spus ca daca nu ma lasa in pace merg la politie dar nu ii pasa. cat despre martori... nimeni nu s-ar baga. cand e vorba de barfa se aduna toti dar cand e vorba de ajutor nu ramane nimeni.

Daca depun o plangere se ajunge inevitabil la un proces?
Buna seara. Am o problema care ma framanta cu adevarat. De asta vara o vecina pretinde ca am o relatie cu sotul ei. Prima data cand a venit la mine m-a jicnit si a tipat in gura mare ca sunt o .... auzind astfel toti vecinii. Oriunde ne-am intalni ma umileste in ultimul hal si isi corupe si copilul de 14 ani si mama sa faca sa faca acelasi lucru. A spus minciuni vecinilor cum ca "prestez" anumite servicii si multe altele. Nu mai rezist. Mi-a stricat reputatia, acum toata lumea ma crede o c.... . M-a amenintat ca ma tunde... . Nu vreau procese. Vreau sa fiu lasata in pace. Ce ma sfatuiti?:((