avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate Klizha

Activitate Klizha

Multumesc mult pentru raspunsuri. Au refuzat sa imi dea atat detalii despre existenta unui eventual regulament de gestionare cat si sa imi treaca pe lista de plata 0 metrii cubi pana la regularizare (nu am pus in niciun moment problema returnarii banilor odata) Banuiesc ca diferenta este foarte mare si nu vor bataie de cap in plus. Din cate am inteles deci masurile pe care le pot lua sunt o nota catre comitetul executiv prin care sa cer sa mi se justifice in baza caror reglementari s-a luat aceasta decizie.
In cursul anului trecut am neglijat sa raportez lunar valorile apometrelor stiind ca in mod normal se fac regularizari din urma (am schimbat 3 locuinte cu 3 asociatii diferite unde nu am intampinat asemenea probleme) . Mentionez ca in toata aceasta perioada s-a adaugat lunar in regim de pausal apa corespunzatoare consumului a doua persoane desi in apartament locuia una singura. M-am prezentat cu citirea in ianuare 2015 si mi s-a spus ca regularizarile nu se fac pe perioade atat de mari (martie 2014-ianuarie 2015) si ca singura "solutie" este ca indexul declarat sa fie trecut ca si index vechi iar banii platiti in plus sa nu fie recuperati. Atitudinea acestuia a fost ostila si lipsita de respect, am fost poftita afara si mi s-a spus ca daca nu imi convine ceva ne vedem in instanta. Intrebarea mea este daca exista vreo reglementare in acest sens si daca este vorba de abuz din partea administratorului sau exista o baza legala in care actioneaza, si ce demersuri as putea face in acest sens. Multumesc